Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Computer spullen op Wingids.nl.

Win gratis hardware voor je pc en computer

Win gratis hardware voor je pc en computer

Win hardware gratis voor je pc en computer. Wil jij nieuwe apparatuur en spullen voor je pc winnen? Doe mee met een prijsvraag of winactie en win pc-spulletjes.

Geld verdienen met spelletjesWin vandaag nog

Hoe kan ik computers winnen en gameprijzen?

Hoe maak ik kans op computerprijzen? Het winnen van games, computergames en gameconsole prijzen voor de Xbox One, Playstation of Nintendo zoals de Switch zijn natuurlijk populair. Wil je winnen? Hou dan regelmatig, minstens 1x per week de computerpagina in de gaten. Doe echt overal aan mee en wie weet sleep je een computerprijs in de wacht.

Is deelname computerprijsvragen gratis? Ja alle computerprijsvragen en winacties zijn gratis. Mocht je toch iets moeten bijdragen dan vermelden wij dat. je komt dus nooit voor verassingen te staan als je deelneemt aan een computer-winactie..

De vragen vaak of ik lid wil worden van een community. Is dit verstandig? De meeste gamecommunity's en computerwebsites hebben inderdaad een ledenbeleid. Je aanmelden is veilig want wij checken de prijsvragen en winacties voordat we ze plaatsen. Het leuke is als je je aanmeld dat je dus kans kan maken op leuke gameprijzen en hardware voor je computer. Je kunt altijd je account weer uitzetten of deleten.