Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win gratis hardware voor je pc en computer

Geld verdienen met spelletjes
Win gratis hardware voor je pc en computer

Win hardware gratis voor je pc en computer. Wil jij nieuwe apparatuur en spullen voor je pc winnen? Doe mee met een prijsvraag of winactie en win pc-spulletjes. Wil jij een nieuwe kleurenkaart of je geheugen upgraden of misschien een mooie gamingmuis en muismat winnen? Dan is dit je kans om nieuwe hardware gratis te verdienen.

Test je computerkennis of vul een vragenlijst in over je huidige computer situatie en doe mee met computer prijsvragen. Of je maakt kans door je op te geven als tester van diverse randapparatuur en daarna schrijf je een review als gebruiken van deze gewonnen hardware. Als tester maak je bijvoorbeeld kans op een gaming monitor, een Wifi-set of CPU-koeler. Het is allemaal mogelijk.

Hou daarom deze gratis winacties goed in de gaten of er een prijs bijzit die je graag wilt winnen en die jij wel kan gebruiken voor je pc. Geef je op en meld je aan en win te gekke computerprijzen.

Rubriek: Win Computer spullen