De WiN@dvertentie


geld winnen

Win!Gids, gratis prijzen winnen en spelletjes!

Tips en informatie over het winnen van computers

Waar komen deze winacties en prijsvragen vandaan? Ons team zoekt over het gehele internet naar prijsvragen. Deze vind je bijvoorbeeld bij tijdschriften, radiozenders, televisiestations, weblogs, supermarkten e.a. bekende winkels en merken. Wij zelf organiseren de prijsvragen niet. Wij zijn een prijsvragen-portal waarop je winacties naar andere websites kunt vinden.

Waarom staan de antwoorden erbij? Het kan heel tijdsrovend zijn om alle antwoorden steeds op te zoeken van prijsvragen en quizzen. Daarom hebben wij alvast de antwoorden erbij gezet. Het kan ook zijn dat je alleen aan bepaaplde winacties mee wilt doen zoals puzzels of mail & winacties. Zo zie je meteen wat je moet doen en hoeveel tijd het je gaat kosten.

Ik doe al een tijdje mee maar heb nog niks gewonnen? Geef niet op. Er zijn heel veel mensen die meedoen en er worden vaak maar enkele prijzen verloot. Er wordt zeker gewonnen maar net als met de loterij moet je geluk hebben. Hoe meer je meedoet hoe groter de kans is dat je wint. Je moet vooral plezier hebben in het meedoen en niet gericht zijn op winnen.