Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Bijenkorf prijzen of gratis shoptegoed

Geld verdienen met spelletjes
Win Bijenkorf prijzen of gratis shoptegoed

Win Bijenkorf prijzen of gratis shoptegoed. Wil jij gratis shoppen winnen bij de Bijenkorf of een leuke prijs winnen. Speel mee een winactie of prijsvraag en maak kans. Of je nu meedoet met een actie van de Bijenkorf zelf of ergens een Bijenkorf prijs kunt winnen. Hier staat de nieuwste. Je kunt deelnemen via Facebook of een fashionblog organiseert een reageer en win actie.

De Bijenkorf bestaat al sinds 1870 en is een luxe warenhuis dat is begonnen in Amsterdam. Vandaag de dag is deze winkel nog steeds een eye catcher als je de stad binnenkomt vanaf het Central Station en zodra je op de Dam staat kun je niet meer om deze winkel heen. Ook zijn de etalages een waar feestje en altijd met veel design en allure ingericht en vooral tijdens de feestdagen Kerst en Sinterklaas is een bezoek aan deze store een feestje. Je kunt ook online dit megawarenhuis bezoeken via www.debijenkorf.nl.

Shoppen bij de Bijenkorf is niet goedkoop en een goed gevulde beurs is een pre als je graag zou willen winkelen hier. Maar je kunt ook een shopprijs winnen of een cadeaubon of shoptegoed. Waarmee je eigen prijzen kunt uitzoeken met je gewonnen shopgeld. Wil jij gratis shoppen bij de Bijenkorf. Check dan regelmatig deze prijsvragen pagina en maak kans.

Rubriek: Winacties Winkels