Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Tour de France prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Win Tour de France prijzen

Win Tour de France prijzen. Maak kans op b.v. een VIP-reis naar de finale Tour de France in Parijs of een wielerpakket. Doe mee met de gratis winacties en win. Ben jij een wierenfan en volg je de Tour elk jaar op tv of ga je misschien naar Frankrijk om langs een etappe te staan?

Dan is dit je kans om een gratis leuke prijs in de wacht te slepen van of over de Tour de France. Lijkt het je niet cool om de eerste wielrenners over de finish te zien komen in Parijs. Of misschien ben je geïnteresseerd in biografie boeken van wielrenners. Als er een nieuwe prijs van is dan staat deze hier en kun je die winnen.

21 dagen lang in juli kun je weer genieten van dit grote wielerevenement. Natuurlijk wil je daar prijzen van hebben en door mee te doen aan winacties en prijsvragen maak je dan ook kans op te gekke tourprijzen en gadget. Check regelmatig de fietsprijsvragen in JULI en verdien een tourprijs.

Rubriek: Win Sport prijzen