Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Wat kun je winnen bij Lotto? Speel Lotto - Win geld en Prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Wat kun je winnen bij Lotto? Speel Lotto - Win geld en Prijzen

Wat kun je winnen bij Lotto? Speel Lotto - Win geld en Prijzen. Wie nu meespeelt met een Lotto lot maakt meteen kans op geld en krijgt een gratis cadeau.. Elke zaterdag vallen de Lotto ballen weer met 6 cijfers en een kleur. Ook wordt de Jackpot getrokken. Maar helaas valt die niet altijd in de prijzen en wordt dan verhoogd en naar de volgende week verschoven en maak je opnieuw kans.

Hoe werkt de Lotto? Je begint met 6 geluksgetallen uit te zoeken van 1 t/m 45. Dit kun jezelf doen met b.v. je geboortedatum of je laat deze online voor je kiezen. Dan nog een Jackpotkleur waar je de keuze hebt uit 6 kleuren en je bent klaar. Het enige dat je extra moet aangeven of je met 1 of meer loten wilt spelen en of je extra meedoet voor het Cijferspel. Waar je ook extra voor betaald.

Hoeveel winkans heeft de Lotto? In de Lotto heb je een winkans van ongeveer 15 tot 20%. Dat lijkt niet veel. Maar daar staat tegenover dat een lot een stuk goedkoper is dan meespelen in andere loterijen. Je betaald zo'n 2 euro per lot. Hoe meer loten hoe hoger de winkans. Voordeel verder is dat je los kunt meespelen en niet vast zit aan een abonnement als je dat niet wilt.

Wanneer win je een prijs? Vanaf 2 lottoballen goed of 2 lottoballen en Jackpot kleur. Als daar je geluksgetallen tussen zitten mag je nog een keer gratis meespelen. Geld ga je pas winnen als je 3 getallen goed hebt. Totaal 5 euro en zo oplopend. Het complete schema vind je op www.lotto.nl.

Rubriek: Win Loterij prijzen