Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Wat kun je winnen bij de VriendenLoterij? Speel mee en win prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Wat kun je winnen bij de VriendenLoterij? Speel mee en win prijzen

Hoe werkt de VriendenLoterij? Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer uw lotnummer of de de laatste 5, 6 of 7 cijfers van je mobiele nummer. Als je met meerdere loten wil spelen blijft je mobiele nummer je lot. Mits je natuurlijk meerdere gsm-nummers hebt. Dan kun je die ook inzetten. Een lot kost € 13,50 per trekking en er zijn 14 loterij trekkingen per jaar. Dit is een abonnement dat je altijd kunt opzeggen.

Hoeveel winkans heb je bij de VriendenLoterij? Als je meespeelt heb je ongeveer 25% kans op een prijs per lot. Een deel van je inleg wordt geschonken aan goede doelen zo'n 48 stuks en heel veel kleine clubs en verenigingen profiteren mee van je inleg. Ben je maatschappelijk ingesteld dan waag je niet alleen een kansje op een prijs. Maar draag je ook bij aan een beter Nederland.

Wanneer win je een prijs? De uitslagen worden op de negende van de maand bekend gemaakt op www.vriendenloterij.nl. Toets je 06 in en je ziet meteen of je een prijs gewonnen hebt. Ook kun je meteen de prijzenpot van de maand erop bekijken. De kans dat je wint is dus 1 op 4. Heb je 4 loten dan is de kans dat je wint heel erg groot. Maar je kunt dus ook een chocoladereep winnen. Hou je ook van kleine prijsjes. Doe dan mee.

Gratis cadeau als je nu gaat meespelen. Wie zich nu aanmeld krijgt altijd een gratis cadeau. Dit kan een geldbedrag zijn of een leuke prijs. Soms kun je een maand gratis meespelen. Je kunt elk moment loten bijbestellen en ook weer opzeggen. Je kunt dan steeds opnieuw bij een nieuw lot gebruik maken van de actie van de maand.

Rubriek: Win Loterij prijzen