Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Wat kun je winnen bij de Staatsloterij? Speel mee en win geld

Geld verdienen met spelletjes
Wat kun je winnen bij de Staatsloterij? Speel mee en win geld

Wat kun je winnen bij de Staatsloterij? Speel mee en win geld. Speel met een heel of 1/5 lot en maak kans op grote geldprijzen en kleine geldbedragen. Vanaf 1,50 euro voor een eindcijfer dat je goed hebt op je 1/5 Staatslot tot 100.000 euro voor een heel lot waarvan ook de letters zijn gevallen. De Jackpot is een extra prijs en die valt alleen als het winnende nummer erbij zit. Anders wordt deze verhoogd tot iemand deze wint. Dit kan tot in de miljoenen lopen.

Hoe werkt de Staatsloterij? Eigenlijk heel simpel. In de winkel kun je hele loten en 1/5 Staatsloten kopen. Je kunt daarbij zelfs nummers uitkiezen die in de winkel voorhanden zijn. Heb je een favoriet eindcijfer. Dan zoekt de winkelmedewerker er een lot bij. Te lui? Dan kun je ook losse loten online bestellen. Maar wil je zeker zijn dat je geen trekking mist sluit dan een abonnement af.

Wat is het voordeel van een abonnement? Allereerst speel je automatisch mee met de Oudejaarsloterij en de Koningsdagloterij met gigantische geldprijzen. Elke maand krijg je een nieuw lotnummer waarmee je speelt. Dat is wel zo spannend. Win je? Dan krijg je de prijs ook automatisch op je rekening. Dus je loopt nooit meer het risico je winnende staatslot te verliezen.

Hoeveel winkans heeft de Staatsloterij? De winkans bij de Staatsloterij is behoorlijk hoog. Zo'n 50%. Dat betekent dat je met 2 loten eigenlijk al prijs zou kunnen hebben.

Wanneer win je een prijs? Op www.staatsloterij.nl vind je de trekkingsuitslag. Gesorteerd op eindcijfer 1 t/m 0. Zo vind je snel je lotnummer en of je geld hebt gewonnen. De uitslag wordt rond 10 mei online gezet. Heb je een winnend lot dan kun je geld ophalen in de winkel en bij een abonnement krijg je het op je rekening gestort.

Gratis cadeau als je nu gaat meespelen. Ga je automatisch meespelen dan krijg je altijd een extra cadeautje of een gratis extra lot voor 1 maand. Wil je alleen geld winnen met een grote winkans? Dan is dit de loterij voor jou.

Rubriek: Win Loterij prijzen