Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een kookboek of bakboek of recepten kookbijbel

Geld verdienen met spelletjes
Win een kookboek of bakboek of recepten kookbijbel

Hou jij van kookboeken en ben jij een echte chef-kok in je eigen keuken? Dan is hier je kans om je collectie kookboeken verder uit te breiden. Je kunt kookbijbels van diverse landen winnen zoals bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Marrokko of Indonesië. Of wat dacht je van een smoothieboek met saprecepten of gezond eten en letten op de lijn.

Maar ook een BBQ-grillboek of een broodbakboek of wat dacht je van hartige taartjes of een pizzabijbel of pastabijbel? Als er een prijsvraag of winactie van is. Dan vind je deze hier. Natuurlijk komen bekende chef-koks van o.a. de televisie ook voorbij. Zoals Jamie Oliver, Herman den Blijker met restaurant en diverse kookshows, Ron Blaauw, Jonnie Boer, Yvette van Boven tv-kok bij de VPRO of Julius Jaspers bekend van verschillende kookcompetities op tv.

Verder natuurlijk de kookboeken van kookprogramma's zpals Heel Holland Bakt, Masterchef, recepten van Rudolph van Veen bekend van Life & Cooking en 24Kitchen of biologische eten uit BinnensteBuiten van Alain Caron. Wat je ook zou willen maken of koken in de keuken of op je grill. Wil je winnen? Doe dan gratis mee en maak kans op een kookboek en boeken met recepten voor heerlijke maaltijden en snacks. Check hier de kookboeken top 10.

Rubriek: Win Keuken prijzen