Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Wijn prijzen, gratis wijnen, een wijnreis of wijnpakket

Geld verdienen met spelletjes
Win Wijn prijzen, gratis wijnen, een wijnreis of wijnpakket

Ben jij gek op wijn?. Win Wijn prijzen en wijnen of gratis wijnpakket. Doe mee met een prijsvraag of winactie en maak kans op leuke wijnprijzen of wijn reizen. Altijd al een wijnproeverij willen meemaken of een mooie wijnreis maken langs druiven en wijnplantages? Dat kan. Doe mee met de wijnprijsvragen en win een leuke wijnprijs.

Wijn is een alcoholische drank dat al gedronken werd ruim 7000 jaar geleden. Wijn spreekt daarom niet voor niets tot de verbeelding en is een van de meest gedronken dranken in de wereld. Wijn komt uit allerlei landen vanuit de hele wereld. Een van de bekendste wijnen komen uit Frankrijk, Italie, Spanje, Duitsland, Zuid-Afrika, Australie, Chili en Amerika.

Bekende wijnen zijn o.a. Bordeaux, cava, champagne en Lambrusco. Ook worden wijnen ingedeeld naar druivensoorten als Merlot, Pinot noir voor rode wijn en b.v. Chardonnay en Sauvignon blanc voor witte wijn. Meer info op : www.wijn.nl

Krijg je al zin in een glaasje wijn? Of wil je een leuke wijnprijs winnen? Doe dan mee met deze prijsvragen en maak kans op b.v. een wijnkoeler, wijnproefpakket, wijnboeken of een flessenpakket wijnen. Is er een wijn prijs te winnen. Dan staat de nieuwste bovenaan.

Rubriek: Win Lekker eten en drank