Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win prijzen van Viva magazine en winacties voor de vrouw

Geld verdienen met spelletjes
Win prijzen van Viva magazine en winacties voor de vrouw

Win prijzen van Viva magazine. Maak kans op een vrouwenprijs, winnen voor je vriendinnen en winacties voor dames die Viva lezen. Doe mee en win een leuke prijs voor jonge vrouwen met de leeftijd tussen 25 en 40 jaar. Je kunt prijzen winnen voor jonge moeders en voor je kind. Maar ook dagjes weg en beauty en welnness prijsjes.

Deelname is gratis. Ook als jij alleen een online lezeres bent. Kun je meedoen aan de prijsvragen en verloting van de wekelijkse prijzenregen. Elke week vind je nieuwe gratis prijzen om te winnen. Van bioscooptickets voor een mooie vrouwenfilm van een workshop die je samen met je vriendin kunt gaan doen. je komt vrouwenboeken tegen of je maakt kans op sieraden of interieurspulletjes.

Je moet wel een Viva-account aanmaken als je mee wilt doen met een prijsvraag. Dat kun je gratis aanmaken en daarna is het alleen nog inloggen en aangeven dat je mee wilt doen voor een bepaald product of actie die wordt weggegeven door Viva. Soms is een winactie voor abonnees. Maar dan staat dit er duidelijk bij. Alvast veel winplezier met alle gratis prijsvragen van Viva.

Rubriek: Win acties Vrouwenbladen