Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een vakantie naar Frankrijk - Gratis op reis in Frankrijk

Geld verdienen met spelletjes
Win een vakantie naar Frankrijk - Gratis op reis in Frankrijk

Win een vakantie naar Frankrijk of autoreis of vliegtickets of een villa verblijf. Is Frankrijk jouw vakantieland? Win hier een gratis vakantie in Frankrijk. Over dit land is veel te schrijven en is rijk aan cultuur, oudheden, monumenten, pretparken, culinaire hoogstandjes en natuur en wintersport. En dan nog de prachtige hoofdstad Parijs. De stad van de liefde. In Frankrijk is bijna elke vakantie mogelijk. Van kamperen tot een luxe villa met zwembad. Van wintersport tot bergbeklimmen of fietsen en durfsporten.

De top 10 bezienswaardigheden van Frankrijk zijn: Parijs met de Eiffeltoren. Het Louvre met De Mona Lisa en Venus van Milo. Kasteel van Versailles. De natuur van Provence-Alpes-Cote d'Azur met bekende badplaatsen en vlakbij Monaco. Het eiland Mont Saint Michel met abdij in de regio Normandie. De Rhône-Alpes waar men de Mont Blanc vindt en kunt skieen. Lourdes het bekendste bedevaartoord. Daarnaast telt Frankrijk meer dan vijfhonderd kastelen en zijn vakanties in de beroemde wijnstreken van Frankrijk Beaujolais, Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Cotes du Rhône, Elzas en de Provence ook erg gewild. En als laatste mag natuurlijk Disneyland Parijs niet ontbreken in de top 10. Wil je nog meer weten over dit land? Ga naar www.frankrijk.nl. Wil je een vakantie winnen in Frankrijk? Doe met een van deze prijsvragen.

Rubriek: Win een Vakantie