Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een Vakantie naar Italie of gratis reizen en prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Win een Vakantie naar Italie of gratis reizen en prijzen

Win een Vakantie naar Italië. Leuke gratis winacties en prijsvragen over Italië en mooie steden zoals Rome, Milaan of Venetië. Maak kans op een Italiaanse reisgids of een mooi boek van een schrijver uit dit land. Italië heeft een prachtige geschiedenis en ieder die hier al eens geweest is. Weet dat het een mooi openluchtmuseum is. Met de beroemde vulkaan de Vesuvius bij Napels en de Romeinse opgravingen van Pompeii of de Etna op Sicilië.

Italië biedt prachtige eilanden die als sub-tropisch gekenmerkt mogen worden en schilderachtige landschappen van Toscane met bekende steden zoals bij Florence met de brug Ponte Vecchio of Pisa met de Toren van Pisa. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de Nederlandse site van het VVV-bureau Ente Nazionale Italiano per il Turismo waar je nog veel meer landeninformatie en interessante reisinfo vindt.

Zin gekregen in vakantie of ben jij fan van dit vakantieland en wil jij graag prijzen winnen naar Italie of gratis vliegtickets van Alitalia of gewoon leuke prijzen zoals reisgidsen of een pakket met Italiaanse lekkernijen winnen? Doe dan mee met de win actie of prijsvraag en win een te gekke Italiano prijs en wie weet zit jij straks op een terras echte Italiaanse espresso te drinken.

Rubriek: Win een Vakantie