Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een reis naar New York of vliegtickets Amerika

Geld verdienen met spelletjes
Win een reis naar New York of vliegtickets Amerika

Win een reis naar New York. Wil jij graag naar deze metropool in Amerika? Doe dan mee met een gratis winactie of reisprijsvraag en maak kans op vliegtickets of een stedentrip naar New York.

Wat kun je allemaal doen in New York in Verenigde Staten van Amerika? De top 10 beste attracties in New York bestaat uit natuurlijk het bezoeken van de Empire State Building Observatory Deck. Hier kijk je uit over de stad vanaf de 86ste verdieping. Wat ook leuk is? Is een boottochtje met de Circle Line: Best of NYC Cruise. In 2,5 uur kun je alles langs de waterlijn van New York bezoeken of je kunt beroemde musicals op Broadway gaan bekijken. Wat dacht je van een Gospeltour in New York door Harlem of in Brooklyn of ga waanzinnig shoppen bij de beste outlets in New York bij Woodbury.

Natuurlijk mogen de volgende attractie niet ontbreken in je stedenreis naar New York : het Vrijheidsbeeld Statue of Liberty. Het bekende Times Square vol met billboards en te zien in vele bioscoopfilms. Het The Metropolitan Museum of Art of een bezoek aan een van de bekendste wolkenkrabbers Het Chrysler Building. Ga eens gezellig picknicken of breng een dagje door in het Central Park in Manhattan en een bezoek aan de Brooklyn Bridge, de beroemde brug uit de 19e eeuw, mogen ook niet vergeten worden. Heb je vakantie zakgeld gewonnen. Besteed dat dan in de chique winkelstraten van New York: Fifth Avenue of koop museumtickets voor het Guggenheim Museum. Meer weten wat je allemaal kunt doen in de stad New York? Kijk eens op www.newyorkpass.com.

Rubriek: Win een Vakantie