Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Vakantie winnen naar Turkije. Win een vliegvakantie of strandvakantie

Geld verdienen met spelletjes
Vakantie winnen naar Turkije. Win een vliegvakantie of strandvakantie

Win een gratis vakantie naar Turkije of een All-inclusieve vliegreis naar een van de bekende Turkse badplaatsen langs de Middellandse Zee zoals Alanya, Antalya, Bodrum en tal van andere bekende badplaatsen. Met haar rijke geschiedenis van de moslimcultuur, christelijke sporen en zelfs prachtig bewaarde Romeinse steden is Turkije een prachtige vakantiebestemming voor zonaanbidders en cultuurliefhebber.

De prachtige stad Istanbul die de meeste inwoners telt van Turkije biedt tal van mooie bezienswaardigheden. Zoals de Aya Sofia, dat vroeger een christelijke kerk was, maar nu dienst doet als een van de grootste moskeeen van Istanbul. Het Topkapı Paleis/Museum, de Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug die de Europese en Aziatische delen van de stad met elkaar verbinden en nog tal van toeristische attracties.

Turkije bezit prachtige landschappen zoals de rotsformaties in Cappadocie, de prachtige groene bergen langs de Mediterrane kustlijn of de beroemde witte kalkterrassen in Pamukkale. En als je dan toch in Turkije bent mag een bezoek aan een van de beste bewaarde antieke steden Efeze niet ontbreken. Doe dus mee met deze gratis vakantie prijsvragen over Turkije en win een gratis vliegvakantie of reis naar Turkije.

Rubriek: Win een Vakantie