Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Vakantie winnen naar Ibiza of cd of party op dit Spaanse eiland

Geld verdienen met spelletjes
Vakantie winnen naar Ibiza of cd of party op dit Spaanse eiland

Wil jij gratis op vakantie naar Ibiza doe dan mee met de onderstaande prijsvragen en win een reis naar het feesteiland van Europa. Met fantastische clubs zoals Amnesia, El Divino, Privilege, Pascha en Space is dit Spaanse eiland dat tot de Balearen behoort de feest hotspot van de Middellandse Zee. Bekende dj's zoals Tiesto, Paul van Dyk, Markus Schulz of Armin van Buuren hebben dit eiland al aangedaan en de vakantievierders getrakteerd op wervelende feestjes in een van de bekende clubs.

Maar ook voor niet partygangers is dit een heerlijk eiland met prachtige stranden en hotels voor elk budget. Er zijn bergen en druipsteengrotten waarvan de de Santa Cova, de Es Cuieram en vooral de prachtige Cova den Can Maria de mooiste en de bekendste zijn. Ibiza stad is een authentiek stadje met prachtige winkeltjes waar je bijzondere mode kunt vinden. Vaak gemaakt door de kunstenaars die dit eiland tientallen jaren geleden hebben aangedaan en er zijn blijven wonen.

Ben jij vakantiefan van Ibiza, dan is hier je kans om een gratis vakantie te winnen naar dit Spaanse eiland of een te gekke muziek-cd met de bekende Ibiza-clubsound.

Rubriek: Win een Vakantie