Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Gratis naar Center Parcs! Win een gratis vakantie naar Center Parcs

Geld verdienen met spelletjes
Gratis naar Center Parcs! Win een gratis vakantie naar Center Parcs

Wil jij een gratis bungalow verblijf winnen? Op een van de leukstee bungalowparken van Nederland. Dan is hier je kans! Recensies laten weten dat 1 op de 3 Nederlanders bij Center Parcs op bezoek is geweest en waarvan 90% daarover zeer te spreken was. Met parken in Nederland, Belgie Frankrijk en Duitsland en accommodaties van eenvoudig tot zeer luxe met sauna of een verblijf op een woonboot of hotel. Biedt Center Parcs absolute klasse als het gaat om prachtige bungalowhuisjes in de natuur.

Daarnaast is het beroemde Aqua Mundo, hot subtropisch zwemparadijs een waar zwemmers feest voor zowel kinderen als volwassenen. Met meters lange glijbanen, Wild Water Raften en het koraalbad waarin men kan snorkelen een attractie op zich. En is voor de allerkleinste de nieuwe Water Playhouse ontwikkeld. Verder kun je volop genieten van wellness faciliteiten zoals sauna, aquarobics, beauty behandelingen en massages.

In de Market Dome tref je allerlei restaurantjes aan en met een mild klimaat is het zelfs in de winter heerlijk vertoeven hier. ' S avonds zijn er Karaoke Night, 60's-70's-80's party en zelfs beachparty's of kinderdisco's. Verder kun je in de mooie natuur waar de Center Parcs parken voornamelijk gelegen zijn, Nordic Walking tot een intensieve work-out volgen, fietsen, golfen, skien en nog veel meer. En nu heb jij de kans om met de onderstaande gratis prijsvragen een gratis Center Parcs bungalow vakantie te winnen!

Rubriek: Win een Vakantie