Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

H&M kleding winnen! Gratis H&M cadeaupas of waardebon

Geld verdienen met spelletjes
H&M kleding winnen! Gratis H&M cadeaupas of waardebon

Gratis kleding van H&M; winnen! Wie wil dat nu niet en met de onderstaande gratis prijsvragen maak jij dan ook kans op vette cadeaubonnen waarmee je geheel naar eigen inzicht gratis kunt gaan shoppen bij de bekende modewinkel H&M.; Met ludieke acties waarbij ze regelmatig bekende dure modedesigners kleding voor zich laten ontwerpen is H&M; een toonaangevend kledingmerk. Zo hebben de volgende modedesigners al de revue gepasseerd en prachtige kleding ontworpen voor Hennes en Mauritz.

Matthew Williamson, met prachtige pauwveren, het bekende Britse accessoiremerk Jimmy Choo. De eerste bekende modedesigners die voor H&M; in 2004 tassen en schoenen heeft ontworpen. En zo vlogen de designs van de Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli of de Duitse modedesigner Karl Lagerfeld als zoete broodjes over de toonbank. En alsof dat nog niet genoeg was besloten in 2007 de popdiva's Madonna en Kylie Minogue om als model voor een speciale kledinglijn die voor hen was ontworpen de poseren als in de modecatalogus en op posters die je terugzag op o.a. abri's en covers van glossy magazines.

Hiermee heeft H&M; bewezen een modewaardig kledingmerk te zijn dat voor elk budget een mooie collectie mode in de schappen heeft liggen. En daar kan jij nu gratis kleding en modecheques van winnen. Doe mee met een van de gratis H&M; prijsvragen en win gratis H&M; kleding en

Rubriek: Win Kleding en Mode