Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win tickets voor Solar festival of gratis weekendtickets

Geld verdienen met spelletjes
Win tickets voor Solar festival of gratis weekendtickets

Win tickets voor Solar festival of gratis weekendtickets.
Solar staat in de top 10 van beste festivals in Nederland en bestaat alweer ruim 10 jaar. In augustus kunnen festivalgangers voor 4 nachten hun tent opzetten op de Solar weekend camping of je kunt er terecht met een dagticket bij de Maasplassen in Roermond.

Muziekstijlen die je tegenkomt op Solar zijn Pop, House, Techno, Hip-Hop, Soul en Disco. Waarmee Solar festival een leuke mix van verschillende muziek en dansmuziek presenteert. Het festivalterrein is ingericht als een grote speeltuin voor volwassenen en een kaartje kopen is niet duur. Wil je de actuele line-up bekijken of beschikbaarheid van entreekaartjes check dan de website www.solarweekend.com.

Wil je gratis toegangskaartjes winnen? Doe mee met de prijsvragen en maak kans op gratis Solartickets en wie weet zit jij straks op het kampeerterrein of kun je een dagje gaan dansen op dit toffe dansfestival.

Rubriek: Gratis naar festivals