Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Sudoku prijspuzzels winnen! Speel online Sudoku puzzels en win gratis geld/prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Sudoku prijspuzzels winnen! Speel online Sudoku puzzels en win gratis geld/prijzen

Wat is Sudoku? Sudoku is een puzzelspel dat voor het eerst gemaakt werd in Japan. Het woord Sudoku is dan ook een samenvoeging van de Japanse woorden " getallen blijven alleen". Sinds 2005 kennen ook wij hier in Nederland dit leuke puzzelspel met cijfers en kent sinds die tijd een ongekende hoge populariteit. De Sudoku kent 9 vakken, met daarin weer negen vakken. Waarvan al enkele zijn ingevuld met een cijfer. De truc is om alles zo in te vullen dat de cijfers slecht 1x voorkomen in zowel de verticale kolom als de horizontale kolom.

Heb je alles goed dan heb jij de Sudoko puzzel gewonnen. Hieronder tref je dan ook alle online Sudoku prijspuzzels aan waar je iets mee kunt winnen. Zo wordt het invullen van een online Sudoku puzzel alleen nog veel leuker. Wetende dat je er een leuke prijs mee kunt winnen of dat je er geld mee kunt winnen maakt het extra spannend. Doe dus gratis mee met de onderstaande online Sudoko puzzels of Sudoku spelletjes en win een leuke gratis prijs. Of klik eerst hier voor nog meer uitleg over het maken van een online Sudoku puzzel.

Rubriek: Win Geld Spelletjes