Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Walibi World kaartjes winnen! Win gratis pretparkkaarten, ook voor Fright Nights!

Geld verdienen met spelletjes
Walibi World kaartjes winnen! Win gratis pretparkkaarten, ook voor Fright Nights!

Walibi World is een waanzinig pretpark waar echt van alles te beleven valt. En daar kan jij nu gratis kaartjes voor winnen! Doe mee met de gratis prijsvragen en win die gratis Walibi kaarten en heb de dag van je leven. Bezoek de verschillende themagebieden zoals; Hollywood The Main Street, met echte old timers en Amerikaanse winkeltjes. De landen Frankrijk, waar je met Franse chansons even helemaal tot rust kunt komen, in Mexico een hapje kunt eten en in Italiƫ vind je de zweefmolen Piccolini en waterattractie Splash Battle.

In de Canadian Yukon vind je de hoogste en langste waterachtbaan van de Benelux, die wel 23 meter hoog, 524 meter lang is. In het Wild Wild West voel jij je een echte cowboy, in het Sherwood Forest neem je de achtbaan van Robin Hood en in Walibi Land kunnen de kleinste tot 1.30 m terecht. En dan is er nog Speed Zone, het gebied voor de snelheidsduivel en de waaghalzen. Zo vind je hier de Space Shot, G-Force en super achtbaan de Goliath. En dit alles kun jij nu gratis mee maken. Doe dus mee met een gratis Walibi prijsvraag en win die gratis kaarten naar Walibi World! En klik hier als je meer Pretpark kaartjes winnen wilt!

Rubriek: Win Er-op-uit