Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Gratis naar de Sauna? Hier kun je gratis saunabezoeken winnen

Geld verdienen met spelletjes
Gratis naar de Sauna? Hier kun je gratis saunabezoeken winnen

Lekker gratis dagje naar de sauna winnen! Hier is dat mogelijk. Maak kans op gratis saunatoegang of een heerlijk wellness arrangement bij sauna & beautycentrum De Zwaluwhoeve of een ander mooi saunacomplex. Dat sauna gezond is en lekker dat is algemeen bekend en met de mooie thermen die Nederland en België tegenwoordig telt, is een dagje naar de sauna dan ook een hele belevenis. Met vaak prachtige binnen- en buitenzwembaden, kruiden- en zoutbaden waar je in blijft drijven alsof je in de Dodezee in Israël bent.

En van heerlijke bubbelbaden tot houten en Finse sauna's. Is een dagje sauna een volledig dagje uit. De meeste sauna's bieden ook een volledig pakket, zoals beauty behandelingen, massages in allerlei vormen zoals een Hotstone of Ayurvedische massage. Verder kun je traditionele sauna ritueel opgietingen meemaken en laat de keuze in de saunarestaurants niets te wensen over als het om gezonde hapjes gaat. Doe dus mee met de onderstaande sauna en wellness prijsvragen en win een gratis dagje naar de sauna.

Rubriek: Win Er-op-uit