Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Gratis Efteling kaarten winnen of een gratis Efteling hotel arrangement

Geld verdienen met spelletjes
Gratis Efteling kaarten winnen of een gratis Efteling hotel arrangement

Doe mee met de onderstaande Efteling prijsvragen en win gratis toegangskaartjes, een verblijf in het Efteling hotel of een weekend weg naar het nieuwe bungalowpark Bosrijk dat geheel in het Efteling thema is gebouwd. En waarin je je waant in een heuse sprookjeswereld, net zoals het Efteling park zelf. De Efteling is een waar pretparkparadijs dat je vindt in Kaatsheuvel, met super attracties zoals Vogel Rok, Panda Droom gesponsord door het Wereld Natuur Fonds, het Efteling Theater waar regelmatig mooie musicals worden gegeven.

En het fantastische sprookjesbos met het spookhuis, Lang Nek, Holle Bolle Gijs het dorp met het Volk van Laaf. En alles geheel in de stijl van Anthon Piek. Verder kunnen de waaghalzen nog genieten van de Phyton met zijn meervoudige loops, De Vliegende Hollander waarbij met een bootje door het water roetst van grote hoogtes en de Halve Maan waarbij je in een grote boot als een schommel hoog heen en weer slingert.

En dit kan jij allemaal gratis meemaken. Los sprookjesmysteries op of speel een leuk gratis Efteling.nl spel. Sommige prijsvragen hoef je alleen je gegevens in te vullen en je kunt al gratis kaartjes winnen naar de Efteling. En wie weet slaap jij straks zacht in een van de mooie sprookjes thema hotelkamers op de Efteling. En klik hier als je meer Pretpark kaartjes winnen wilt!

Rubriek: Win Er-op-uit