Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Mamma Mia film prijzen en bioscoop prijzen

Geld verdienen met spelletjes
Win Mamma Mia film prijzen en bioscoop prijzen

Doe mee met leuke winacties en prijsvragen waar je gratis spulletjes en filmgoodies kunt winnen van Mamma Mia of bioscoopkaarten voor de nieuwste bioscoopfilm Mamma Mia! Here We Go Again.

Weer de gehele cast uit de vorige film is aanwezig in de nieuwe Mamma Mia. Colin Firth, Meryl Streep en Pierce Brosnan en nog meer bekende acteurs zingen weer de mooiste liedjes van ABBA voor je in deze romantische feelgood movie.

Opnieuw speelt het verhaal zich af op Kalokairi een eiland in de Griekse zee. Sophie is zwanger en ze twijfelt of ze de baby wel aankan zonder haar moeder Donna. Op uitnodiging komen de vriendinnen van Donna, Tanya en Rosie naar het eiland en haar 2 vaders Bill en Harry. Waarna de verhaallijn verder gaat met terugblikken op het leven van Donna als moeder en de leukste ABBA-songs.

Ben jij al fan vanaf de vorige filmeditie of van ABBA? Dan kun je hier prijzen scoren van de film. Filmtickets, goodies, verzamel gadgets of de dvd of soundtrack. Je kunt deelnemen aan leuke winacties en filmquizzen waar je al die filmspulletjes kunt winnen. Doe gratis mee met een prijsvraag of winactie en maak kans op filmprijzen.

Rubriek: Win Bioscoopkaarten