Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een Porsche! Doe mee met de Porsche prijsvragen en win een Porsche carrera 911

Win een Porsche! Doe mee met de Porsche prijsvragen en win een Porsche carrera 911

Altijd al gedroomd van een Porsche Carrera 911? Hier is je kans om gratis een Porsche Carrera 911 (cabrio) te winnen! Doe met de onderstaande Porsche prijsvragen en win je eigen stoere gratis sportwagen waar iedereen wel eens van droomt om een ritje in te maken. En die kan nu helemaal gratis van jou worden. Porsche komt uit Duitsland en de eerste Porsche reed in 1938 op de weg. In 1963 na diverse successen in de autosportwereld, lanceerde Porsche de eerste Carrerra 911.

En is sinds die tijd de meest populaire sportwagen van Porsche. Porsche heeft in de autosport meer dan 23.000 overwinningen op zijn naam staan en is hiermee dan ook een zeer geliefde sportwagen geworden. En deze zeer geliefde auto waar de jetset en playboys zich graag mee vertonen kun jij nu gratis winnen. Doe mee dus mee met de onderstaande autoprijsvragen en win een gratis Porsche!

Win Geld prijzen met leuke games

Rubriek: Auto winnen

Reacties (5)

 • Senne Claerhout op 05-01-2022 om 21:52

  Ik zou graag winnen voor mijn vader zijn verjaardagscadeau

 • Hans op 01-12-2021 om 9:23

  Ik zou de Carrera ontzettend graag willen rijden omdat ik na mijn hele leven te hebben gebuffeld nu eindelijk de tijd heb om meer te reizen. De Carrera zou dus de kroon zijn op mijn carrière.

 • Henri Sk. op 26-11-2021 om 2:37

  Beste

  Vele mensen zouden hier aan mee doen voor hen zelf. Ik doe mee voor mijn ouders. Ik zou graag deze auto schenken als dank. Het is hun droomauto. Ik zou deze meteen op hun naam willen. Dit is alles wat ik wens te zeggen. Misschien eens geluk in mijn leven wat ik wou kunnen doen.

  Vriendelijke groet

 • Justina op 25-11-2021 om 14:18  Justina op 25-11-2021 om 14:05

  Waarom zou ik deze auto winnen? Waarschijnlijk is het antwoord omdat ik het echt wil te weinig is. Maar als ik dit antwoord uitwerk, valt er veel uit te leggen. Ik moet toegeven dat ik heel verlegen en met enig ongeloof dat ik het ben, de eigenaar kan worden van dit stalen wonder van technologie. In de ogen van mijn verbeelding zie ik mezelf zitten en het stuur aanraken. Het is een geweldig gevoel om tegelijkertijd zo dichtbij en ver weg te zijn.
  Het eerste tanken van de auto ... De eerste wasstraat... Laat daarom alsjeblieft mijn droom uitkomen en ik beloof zo goed mogelijk voor mijn kleintje te zorgen.

 • Tarik Dur op 21-11-2021 om 14:19

  Niet alleen gedroomd van een carrera maar van elk model, vooral de modellen die nu net zijn uitgekomen zijn niet normaal aantrekkelijk mijn gezin hier blij mee maken zou enorm tof zijn.

  Ik zeg altijd what you wish is what you get

  Wie weet

Reageren

CAPTCHA Beveiliging