Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een Porsche! Doe mee met de Porsche prijsvragen en win een Porsche carrera 911

Geld verdienen met spelletjes
Win een Porsche! Doe mee met de Porsche prijsvragen en win een Porsche carrera 911

Altijd al gedroomd van een Porsche Carrera 911? Hier is je kans om gratis een Porsche Carrera 911 (cabrio) te winnen! Doe met de onderstaande Porsche prijsvragen en win je eigen stoere gratis sportwagen waar iedereen wel eens van droomt om een ritje in te maken. En die kan nu helemaal gratis van jou worden. Porsche komt uit Duitsland en de eerste Porsche reed in 1938 op de weg. In 1963 na diverse successen in de autosportwereld, lanceerde Porsche de eerste Carrerra 911.

En is sinds die tijd de meest populaire sportwagen van Porsche. Porsche heeft in de autosport meer dan 23.000 overwinningen op zijn naam staan en is hiermee dan ook een zeer geliefde sportwagen geworden. En deze zeer geliefde auto waar de jetset en playboys zich graag mee vertonen kun jij nu gratis winnen. Doe mee dus mee met de onderstaande autoprijsvragen en win een gratis Porsche!

Rubriek: Auto winnen

Reacties (10)

 • Madai op 18-11-2023 om 13:45

  Altijd al gedroomd van deze auto s als kleine jongen lijkt me geweldig om deze auto te winnen . Aangezien in zelf geen auto heb alles heel duur is tegenwoordig is het aanschaffen van een auto super moeilijk . Vandaar dat ik deze prachtige auto hoop te winnen

 • Suzanne op 15-01-2023 om 21:17

  Dat is nog eens een auto met stijl!!

 • Dylan op 22-11-2022 om 20:36

  Ik ben al m’n hele leven Porsche fan. Mijn ouders zijn gescheiden, mijn moeder is er niet meer, ik moet alles zelf betalen en dus werken. Dat is voor iedere nederlander zo maar dat zou niet horen als je nog maar net 20 bent. M’n vader is er weinig voor me en verder een warm thuis gevoel is er ook niet echt. Ik heb m’n spaarcenten bij elkaar gehaald en hier een volvo van gekocht die gelukkig nog goed rijdt. Ik droom ervan een mooie 911 te kopen. Maar winnen zou helemaal fantastisch zijn!

 • Niels jansen op 25-07-2022 om 9:34

  Goedemorgen ☀️
  Ik heb afgelopen weekend mijn eigen auto Total los gereden ( heb zelf niks gelukkig) en kreeg net te horen dat ik ‘m niet meer terug krijg 🥲 ik zou zo blij zijn met deze nieuwe Porsch dat wil je niet weten!!
  Lieve groet Niels

 • Sanem op 12-06-2022 om 17:26

  Hoe doe je mee ?

 • Senne Claerhout op 05-01-2022 om 21:52

  Ik zou graag winnen voor mijn vader zijn verjaardagscadeau

 • Hans op 01-12-2021 om 9:23

  Ik zou de Carrera ontzettend graag willen rijden omdat ik na mijn hele leven te hebben gebuffeld nu eindelijk de tijd heb om meer te reizen. De Carrera zou dus de kroon zijn op mijn carrière.

 • Henri Sk. op 26-11-2021 om 2:37

  Beste

  Vele mensen zouden hier aan mee doen voor hen zelf. Ik doe mee voor mijn ouders. Ik zou graag deze auto schenken als dank. Het is hun droomauto. Ik zou deze meteen op hun naam willen. Dit is alles wat ik wens te zeggen. Misschien eens geluk in mijn leven wat ik wou kunnen doen.

  Vriendelijke groet

 • Justina op 25-11-2021 om 14:18  Justina op 25-11-2021 om 14:05

  Waarom zou ik deze auto winnen? Waarschijnlijk is het antwoord omdat ik het echt wil te weinig is. Maar als ik dit antwoord uitwerk, valt er veel uit te leggen. Ik moet toegeven dat ik heel verlegen en met enig ongeloof dat ik het ben, de eigenaar kan worden van dit stalen wonder van technologie. In de ogen van mijn verbeelding zie ik mezelf zitten en het stuur aanraken. Het is een geweldig gevoel om tegelijkertijd zo dichtbij en ver weg te zijn.
  Het eerste tanken van de auto ... De eerste wasstraat... Laat daarom alsjeblieft mijn droom uitkomen en ik beloof zo goed mogelijk voor mijn kleintje te zorgen.

 • Tarik Dur op 21-11-2021 om 14:19

  Niet alleen gedroomd van een carrera maar van elk model, vooral de modellen die nu net zijn uitgekomen zijn niet normaal aantrekkelijk mijn gezin hier blij mee maken zou enorm tof zijn.

  Ik zeg altijd what you wish is what you get

  Wie weet

Reageren

CAPTCHA Beveiliging