Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win een Mini Cooper auto

Win een Mini Cooper auto

Win een Mini Cooper. Wil jij een nieuwe Mini Cooper auto winnen? Doe mee en win een nieuwe auto in je eigen kleur. Vul in en win die te gekke Mini Cooper en rij een nieuwe auto. De Cooper is het bekendste model van deze autofabrikant.

Je kunt kiezen uit dertien carrosseriekleuren, acht interieurpanelen en veel designopties. Dit maakt elke Mini uniek en persoonlijk. Met 15 inch of 17-inch spaak velgen rij je krachtig met de Twin Power Turbo motor. Gratis Winnen? Doe mee en win een Mini Cooper.

Win Geld prijzen met leuke games

Rubriek: Auto winnen

Reacties (12)

 • Ine op 09-05-2022 om 9:08

  Samen een nieuwe auto kopen stond op onze planning, maar dat gaat niet meer gebeuren omdat we gaan scheiden .. veel zorgen over wat er komen gaat en een nieuwe auto heb ik wel echt nodig , omdat ik lange afstanden moet gaan afnemen met een kind van 1,5 jaar. Deze auto winnen zou al één zorg wegnemen.

 • Dominique op 25-04-2022 om 13:46

  Lieve jij,

  Ik zou graag, als het kan, heel graag een zwarte mini willen willen. Zo stoer als maar kan.. πŸ˜‰
  Waarom ik dit zo graag wil:
  Ik heb nu al een tijd geen auto meer, ik ben ZZP-er en reis door het hele land.
  Doordat ik geen auto heb nu loop ik heel veel werk mis waardoor mijn inkomen heel hard achteruit is (gegaan)..

  Ik hoop heel erg nu ik deze mini win!

  Dank je wel!

 • Rob op 23-04-2022 om 14:45

  Doe mij maar een rooie. Als we niet thuis868721 zijn, gooi de sleutels maar gewoon door de brievenbus.

 • Sacha Geurten op 23-04-2022 om 1:11

  Ik in een vechtscheiding met mijn ex partner een flinke schuld had overgehouden aan de verkoop can ons huis. En zo onder bewind ben komen te vallen moest ik de auto die ik net had georven van mijn allerliefste moeder. Dus het laatste wat ik nog echt aan materialistische overhad van mijn moeder Moest ik verkopen .daarvoor mocht ik wel een andere auto omdat ik de thuiszorg werk en met 2 kinderen ben dus echt 1tje nodig heb . Alleen ben ik opgelicht en is het een auto die om de haverklap het begeeft en niet echt veilig is om langere afstanden te moeten afleggen met kinderen . Ik kan mijn andere nieuwe auto permitteren maar wel zo nodig heb . Wat zo'n kleine mooie mini een verschil zou kunnen maken in iemands leven kan ik mij eigen echt voorstellen.

  Mvg sacha

 • Marthijn Rotteveel op 06-04-2022 om 18:36

  Eigenlijk zou ik niet eens mogen meedoen... wij hebben op dir moment 5 mini's... 2 classics een cabrio, een jcw en een clubman.... maar allemaal iets ouder. Je kan dus met recht zeggen dat wij super liefhebbers zijn... en ondanks dat we er veel mini's hebben, ben ik altijd de favoriete mini kwijt omdat heel ons gezin mini gek is! 😞 Dus een eigen cooper... helemaal alleen voor mij zou toch super zijn😈😁

 • Enny van der lugt op 28-02-2022 om 21:07

  Omdat het op mijn wensbord 2022 staat, ik mijn lease auto in moet leveren en ik gek op mini ben!

 • Sam Harte op 10-02-2022 om 12:57

  Deze auto is altijd mijn droomauto geweest. Ik roep al van kleins af aan dat ik later zo'n auto wil kopen😍

 • Arjan Evertz op 19-01-2022 om 12:25

  Mini cooper is altijd mijn droom auto geweest. Helaas het budget zegt blijf maar dromen. Maar wie weet?
  Wie niet waagt....

 • Marie op 05-01-2022 om 17:21

  Dit zou geweldig zijn om mee rond te rijden. Helemaal verliefd op! 😍😍

 • Justina op 25-11-2021 om 14:21  Justina op 25-11-2021 om 14:05

  Waarom zou ik deze auto winnen? Waarschijnlijk is het antwoord omdat ik het echt wil te weinig is. Maar als ik dit antwoord uitwerk, valt er veel uit te leggen. Ik moet toegeven dat ik heel verlegen en met enig ongeloof dat ik het ben, de eigenaar kan worden van dit stalen wonder van technologie. In de ogen van mijn verbeelding zie ik mezelf zitten en het stuur aanraken. Het is een geweldig gevoel om tegelijkertijd zo dichtbij en ver weg te zijn.
  Het eerste tanken van de auto ... De eerste wasstraat... Laat daarom alsjeblieft mijn droom uitkomen en ik beloof zo goed mogelijk voor mijn kleintje te zorgen.

 • Tarik Dur op 21-11-2021 om 14:15

  Een mini om te crossen met hele
  Gezin zou super zijn, vooral nu
  Mijn wagen totaal los is verklaard zou dit super uitkomen. 😍

 • Sandra Wilhelmina De Booij op 09-11-2021 om 8:43

  Wat een prachtige Mini, altijd een parkeerplaats waar je in past, en Mini’s zijn great in hun smallness. Wat een prachtige winactie . Ik raak een beetje sprakeloos, dus weet niet veel te schrijven, omdat ik nog nooit zulke mooie prijsvragen heb gezien. Helemaal topπŸ˜…πŸŽ‰πŸš—

Reageren

CAPTCHA Beveiliging