Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Gratis TomTom winnen! Win een TomTom navigatie voor in de auto!

Geld verdienen met spelletjes
Gratis TomTom winnen! Win een TomTom navigatie voor in de auto!

Wil jij een gratis TomTom winnen om de meest handige autoroute van A naar B te vinden. Doe dan mee met de prijsvragen. Een goede navigatie is tegenwoordig niet meer weg te denken in de auto. En de meeste gebruikers die eenmaal beginnen aan een TomTom willen nooit meer zonder rijden. TomTom is van Nederlandse oorsprong en had zijn gang naar de beurs dan ook erg snel gevonden en veelal ook succesvol. Er zijn al vele soorten TomTom's op de markt met verschillende displays en de nieuwste TomTom's vertonen al een zeer realistisch beeld met de werkelijke weg waarop men rijdt.

Verder kun je kaarten downloaden van bijna alle landen zodat je je in het buitenland kunt voortbewegen in de auto alsof je er al jaren komt. In 2007 neemt TomTom de kaartenmaker Teleatlas over en heeft hiermee een belangrijke troef in handen. Het maken en aanbieden van eigen kaarten waardoor de TomTom aanzienlijk goedkoper aangeboden kan worden en de updates voor bestaande klanten eenvoudiger te bereiken zijn. En heb jij nog geen TomTom autonavigatie maar zou je er wel graag een willen hebben? Doe dan mee met de onderstaande TomTom prijsvragen en maak kans om er een gratis te winnen.

Shell.nl, BP.nl of andere tankstationketens hebben regelmatig leuke gratis winacties waarbij je kans maakt op leuke prijzen of gratis tanken voor je auto. En die kun je hier allemaal in een compleet overzicht terugvinden. Kom dus regelmatig kijken en win een gratis volle tank.

Rubriek: Auto winnen