Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Cabriolet winnen. Win een cabrio auto, of een weekendje weg in een cabrio!

Geld verdienen met spelletjes
Cabriolet winnen. Win een cabrio auto, of een weekendje weg in een cabrio!

Doe mee met de onderstaande cabriolet prijsvragen en win een cabriolet van diverse automerken. De bekendste zijn een BMW, Volvo, Porsche of een Mini. Wat dacht je van een weekje of weekend gratis autohuur, waarbij je mag kiezen voor een heuse cabrio.

Lekker er-op-uit met je vrienden, vriendinnen of gezin in een auto waarvan het dak eraf kan. Het gevoel van vrijheid komt zo wel heel erg dichtbij. Doe dus mee en win een van deze gratis cabrio-prijsvragen.

Rubriek: Auto winnen

Reacties (10)

 • Tineke Koster op 06-03-2023 om 18:59

  Ik zou graag de auto willen winnen. Zie de prijsvraag niet staan. Maar heb een goede auto nodig om te kunnen blijven werken. Maar ja anders maar zien hoe ik er ga komen.

  Groetjes tineke koster

 • Duco op 26-02-2023 om 19:54

  Ik heb het niet nodig, zoals de meeste beweren. Maar ik zou die auto graag winnen! Ik heb een auto maar niet de mooiste, dus deze auto zou zeer zeer welkom zijn!

 • Suzanne op 15-01-2023 om 21:12

  Deze week behoorlijk pech gehad met mijn auto...en helaas is repareren niet meer rendabel...heb dus nieuw vervoermiddel nodig....zou heerlijk zijn om deze zomer net open dak robd te kunnen rijden

 • Jo op 09-12-2022 om 14:18

  Omdat ik in het verleden noodgedwongen mijn cabrio weg moest doen door financiële redenen. Nu droom weer van een cabrio, de wind door de haren, het vrolijk zwaaien naar elkaar, het zonnetje in het gezicht en het gevoel van buiten zijn. Het lekker wegwaaien en genieten van de geluiden rondom je hen. Anderen mensen blij maken die met je meerijden en de dag van hun leven hebben.

 • Kha op 23-08-2022 om 22:10

  Omdat ik al 12jr mantelzorger ben voor mijn bejaarde ouders en hen vanuit een oude Diesel die mij nu 220 pmnd kost en ik bij de sloop nog geen 200eu voor krijg, rondrijdt. Deze komt niet meer door de APK.
  Helaas geen geld voor een nieuwe en mijn ouders hebben mij nodig. En ik een auto.

 • Isabelle op 22-08-2022 om 20:43

  Omdat ik er al jaren van droom mijn liefde bij de Kiss&Ride op het station op te pikken en dan samen te cruisen en naar de sterren te kijken 🦋💕😭 dreams come true!!!!

 • Zwaantje van Kerkvoorde op 01-08-2022 om 8:03

  Mijn dochter (14 jaar) is geselecteerd voor de trainingsgroep van SC Heerenveen Vrouwen. Een droom die uitkomt voor haar!!!
  Helaas moet ze trainingen gaan volgen in Hardegarijp. Vanaf ons is dit moeilijk bereikbaar per openbaar vervoer en een goede auto om haar daar te brengen/ halen heb ik niet en ook niet de middelen om "even" een auto aan te schaffen. Wij hoeven geen dure auto, alleen eentje die betrouwbaar is. Wat zou het fijn zijn, als ze de kans krijgt haar droom te verwezenlijken: in de toekomst voetballen in de eredivisie en wie weet het Nederlands Elftal (?)!

 • Niels jansen op 25-07-2022 om 9:32

  Goedemorgen ☀️
  Ik heb afgelopen weekend mijn eigen auto Total los gereden ( heb zelf niks gelukkig) en kreeg net te horen dat ik ‘m niet meer terug krijg 🥲 ik zou zo blij zijn met deze nieuwe cabriolet dat wil je niet weten!!
  Lieve groet Niels

 • Jaap Kuiper op 25-05-2022 om 12:04

  Wij doen ons best om het ook zo leuk mogelijk voor U te maken. Wat kunnen wij voor zu doen?

 • Tarik Dur op 21-11-2021 om 14:25

  Laat de zomer maar beginnen zeg ik dan

Reageren

CAPTCHA Beveiliging