Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win Milka prijzen en gratis chocolade

Win Milka prijzen en gratis chocolade

Win Milka prijzen en gratis chocolade. Wie kent de repen van Milka nu niet. Het assortiment is heel breed en de meest lekkere chocorepen zitten er tussen. Welke is jouw favoriet en zou je willen winnen? De Milka met Oreo koekjes of de Lu koeken. Of wat dacht je van de confetti met smarties of met Daim en Chips Ahoy. Ook de gewone zoals witte chocolade of triple chocolate zijn smullen.

Of wat dacht je van de chocowafer, choco biscuit of de brownies. Krijg je al trek? Doe dan mee met de Milka winacties en prijsvragen en maak kans op bijvoorbeeld het hele assortiment nieuwe chocoladerepen of een prijzenpakket van Milka of andere prijzen winnen voor speciale dagen zoals Pasen en Sinterklaas en Kerst. Doe mee met een winactie of prijsvraag en win een Milka product. Wil je weten wat Milka allemaal maakt? Kijk dan op www.milka.nl.

Rubriek: Win Lekker eten en drank

Reacties (8)

 • Barbara van der leeuw op 08-04-2019 om 10:29

  Ik zou heel graag een Milka pakket winnen ik en mijn vriendin zijn gek op Milka repen het maakt je gewoon meer happy en samen genieten

 • Marieke op 02-04-2019 om 17:03

  Als ik vrolijk ben of somber altijd heb ik zin in Milka. Als ik de koe op de reclame zie ben ik niet meer te houden en staat het water al in mijn mond.
  Niets lekkerder dan deze Zwitserse chocolade.
  Het liefst heb ik diverse smaken in huis zodat ik kan kiezen maar mijn grootste favoriet is de caramel. Heerlijk om mezelf en mijn gezin te verwennen. Na het eten een kopje koffie met een stukje Milka en de dag is weer goed.

 • Hannah Stegeman op 17-03-2019 om 11:36

  Heerlijk alsjeblieft lekker tijdens het huiswerk

 • Myra Dingelstad op 16-03-2019 om 16:43

  Heerlijk samen 's avonds bij een kopje thee, gezellig met mijn dochter Jody op de bank!

 • JDirks op 10-03-2019 om 14:57

  Alle milka repen zijn lekker maar de aller lekkerste is de oreo milka reep🤭🤗


 • emmeke op 05-03-2019 om 11:10

  ik wil heel graag winnen
  milka is gewoon me lievelingschocolade. en oreo is de lekkerste😍

 • Marion op 18-02-2019 om 18:52

  Graag doe ik mee want het is veels te lekker die Milka's

 • zoë op 12-09-2018 om 14:36

  ik zou echt heel graag een pakket van milka willen heben want mlka is mijn lievelingseen maar wij hebben dat net vaak in huis terwijl iedereen er bij ons vollop van geniet dus pls laat mij winnen zodat ik dat met iedereen kan delen die het ook lekker winnen alvast bedankt


  zoë

Reageren

CAPTCHA Beveiliging