Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Vakantie winnen naar Ibiza of cd of party op dit Spaanse eiland

Vakantie winnen naar Ibiza of cd of party op dit Spaanse eiland

Wil jij gratis op vakantie naar Ibiza doe dan mee met de onderstaande prijsvragen en win een reis naar het feesteiland van Europa. Met fantastische clubs zoals Amnesia, El Divino, Privilege, Pascha en Space is dit Spaanse eiland dat tot de Balearen behoort de feest hotspot van de Middellandse Zee. Bekende dj's zoals Tiesto, Paul van Dyk, Markus Schulz of Armin van Buuren hebben dit eiland al aangedaan en de vakantievierders getrakteerd op wervelende feestjes in een van de bekende clubs.

Maar ook voor niet partygangers is dit een heerlijk eiland met prachtige stranden en hotels voor elk budget. Er zijn bergen en druipsteengrotten waarvan de de Santa Cova, de Es Cuieram en vooral de prachtige Cova den Can Maria de mooiste en de bekendste zijn. Ibiza stad is een authentiek stadje met prachtige winkeltjes waar je bijzondere mode kunt vinden. Vaak gemaakt door de kunstenaars die dit eiland tientallen jaren geleden hebben aangedaan en er zijn blijven wonen.

Ben jij vakantiefan van Ibiza, dan is hier je kans om een gratis vakantie te winnen naar dit Spaanse eiland of een te gekke muziek-cd met de bekende Ibiza-clubsound.

Rubriek: Win een Vakantie

Reacties (9)

 • Liesbeth Verheul op 21-07-2019 om 17:11

  20-07-2019 om 14.42 u.
  Mijn activatiecode is T-KGA-627-WYV

  Met vriendelijke groet,

  Liesbeth Verheul.

 • Martijn op 09-07-2019 om 12:45

  Omdat mijn familie en ik zijn eigenlijk nog nooit echt op vakantie geweest en wij hopen echt dat wij die vakantie winnen.

 • Julide Arslan op 22-06-2019 om 13:29

  Heeyyy , super super leuke winactie wauw ik zou super graag op vakantie willen graag en vooral naar Ibiza , ik ging vorig jaar niet op vakantie door de verhuizing .. me moeder die veel moet werken nu me vader der niet meer is ze heeft veel stress en ik gun haar een lekkere vakantie nu ze zo hard haar best doet voor ons ik gun het iedereen natuurlijk en veel succes groetjes julide x

 • Brian op 10-06-2019 om 21:27

  Zou graag willen winnen ben nog nooit op vakantie geweest vandaar dat ik mee loot

 • Femke Van der bruggen op 16-05-2019 om 22:20

  Hi,
  I would love to go with my best friend to go back to Ibiza, to Reunite with all our friends who are still living there! 😍

 • Sanne op 16-05-2019 om 21:49

  Hi,

  Ik en mijn beste vriendin zouden het geweldig vinden om naar Ibiza te gaan, wij willen graag deze zomer ons vriendschaps jubileum van 10 jaar vieren, jullie zouden ons super blij maken als we deze kans krijgen!!

 • Sanne van Splunder op 16-05-2019 om 21:41

  Hi,

  Me and my bestfriend would love to go to ibiza, we hope to win this so we can celebrate our friendship on the best place on earth!

 • shakira op 30-04-2019 om 14:23

  IK WIL HEEL GRAAG EEN KEER OP VAKTIE

 • Felicia Antha op 07-04-2013 om 12:43

  This look like a great thing that you have going on. Will check it out more

Reageren

CAPTCHA Beveiliging