Menu

Wingids.nl de plek waar je online geld kunt winnen! Je kunt hier geld winnen met spelletjes, online prijsvragen, win informatie vinden.

Win tickets naar Mysteryland festival

Win tickets naar Mysteryland festival

Wil jij tickets naar het Mysteryland festival winnen?
Doe dan mee met een winactie of prijsvraag en maak kans op gratis entreekaartjes. Of wie weet win jij wel een plek op de camping of wie weet premium tickets waarmee je toegang krijgt naar de VIP areas op het Mysteryland terrein.

Mysteryland is een dancefeest dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt en is een dansfestival dat enorm tot de verbeelding spreekt. Naast een fantastische aankleding qua decor vind de dansliefhebber er allerlei muziekstijlen om op te dansen en komen de meest beroemde dj's van de wereld draaien op mainstage. Wil je de actuele line-up weten dan kun je kijken op : www.mysteryland.nl.

Wil je gratis kaartjes winnen? Waag dan je kans met deze prijsvragen en win tickets naar Mystery Land of wie weet win jij een Mysterland prijs.

Rubriek: Gratis naar festivals

Reacties (9)

 • Astrid Mesman op 19-06-2019 om 9:58

  Ik doe mee aan deze prijsvraag actie, omdat ik graag mijn slechtziende vriend in het zonnetje wil zetten. Hij heeft het de afgelopen paar jaar niet makkelijk gehad, maar het gaat stapje voor stapje steeds beter. Hij leert steeds beter met zijn visuele beperking om te gaan. Ik zou het hem daarom zo gunnen dat hij vanaf het VIP deck naar zijn favoriete muziek kan luisteren en lekker onder de mensen kan zijn.
  Waar hij zijn beperking even kan vergeten.

 • Sofie op 14-06-2019 om 16:27

  Hi,

  Zou heel graag willen winnen😯!!
  Mijn vrienden vinden de kaarten veel te duur dus dit zou perfect😱!!
  Groetjes

 • Brian op 10-06-2019 om 20:57

  Ik zou super graag willen winnen zou mijn eerste keer worden dan.

  Met vriendelijke groeten,

  Brian Van De Leuv

 • Ilse van Erkelens op 08-06-2019 om 20:03

  Ik wil echt super graag naar mysteryland maar ik kan niemand vinden die mee wilt omdat iedereen de campingtickets veels te duur vindt dus als ik kaartjes win kan k dr toch heen samen met mn beste vriendin !!!! Verder ben ik echt een festival beest en het lijkt het me super vet om er eindelijk een keer heen te gaan! Fingers crossed dat ik win

 • Stefan Duijn op 06-06-2019 om 20:47

  Ik wil zo graag weer eens naar een festival. Mysteryland lijkt me super!
  Lekker struinen tussen de bossen en met mooi weer, lekker de zon meepakken op de heuvel. Hope I win. Succes allemaal.

 • Bo op 03-06-2019 om 16:07

  Het lijkt mij super leuk om deze zomer naar mysteryland te gaan! Steeds als ik reclame van mysteryland voorbij zie komen krijg ik zin om er ook bij te zijn...

 • Wendy op 02-06-2019 om 16:26

  Zon, muziek, heerlijk sfeertje, bier en mijn vriend en ik ❤

  Ik wil heel graag mijn vriend in het zonnetje zetten met heerlijke muziek, sfeertje en een lekker biertje van Mysteryland 🍀

 • Pandora op 29-05-2019 om 19:06

  Het lijkt mij super om hier naartoe te gaan! Ik en mijn vriendin hebben het al lang over dit festival en het lijkt mij super om haar eens een keer in het zonnetje te zetten!

 • Elanur op 27-05-2019 om 15:30

  Het lijkt me echt een onwijs leuk belevenis om naar Mysteryland te gaan. Festival seizoen is weer begonnen en ik ben een beetje op zoek naar leuke festivals. Toen ik dit tegen kwam dacht ik laat ik maar eens een kans pakken en kijken wat er gebeurt. Fingers crossed!

Reageren

CAPTCHA Beveiliging